Overnachten op het strand

Wie wil dat nou niet eens meemaken, overnachten op het strand. Gewekt worden door het geluid van de golven of het geluid van de meeuwen. Of die zonnestraal die precies in je ogen schijnt. Wakker worden en meteen de grootsheid van de zee zien en in slaap vallen tijdens de mooiste zonsondergang. Overnachten op het strand dus, typisch een voorbeeld van een droom die gewoon bewaarheid kan worden.

Overnachten op het strand

Door een slaapstrandhuisje te huren maak je de droom die overnachten op het strand heet gewoon waar, zoals vakantie vieren pal aan zee toch al iets onvergetelijks is. Het zoute water, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken. De voeten vol zand en je laten ingraven. Het kan allemaal, met overnachten op het strand in het gezellige huisje als absolute hoogtepunt van een zeevakantie die z’n weerga niet kent. Oh ja, hoewel het in dorpen en steden uitgestorven lijkt, biedt het strand ook de ideale gelegenheid om te ontdekken hoe leuk vliegeren eigenlijk is.

Overnachten op het strand

Slaapstrandhuisje als knusse uitvalsbasis

Vakantie aan zee biedt je rust. Kijk maar eens gewoon een tijdje over de zee. Volg de golven en je droomt even heerlijk weg en vergeet even de waan van alledag. Je maakt een strandwandeling, fietst door de tuinen en telkens weer is je slaapstrandhuisje die kleine knusse uitvalsbasis waar je feitelijk niets meer doet dan slapen na weer een prachtige maar ook vermoeiende dag.

Geniet ook in de herfst van overnachten op het strand

In een slaapstrandhuisje overnacht je bijna letterlijk op het strand, je krijgt er nog net geen natte voeten in. Nergens anders zul je beter slapen als juist daar. Behalve in de zomer hebben ook andere jaargetijden hun charme. Juist dan, juist ook als het slecht weer is en de wind rond je slaapstrandhuisje giert. In dat geval is overnachten op het strand een avontuur.

Hoor ook jij de golven op het strand kletsen?

Blijft het huisje staan, of doet de wind haar verwoestende werk? Hoor je de golven op het strand kletsen? Ook een ervaring om nooit te vergeten. Overnachten op het strand is heerlijk, wanneer dan ook. In de herfst en in de zomer. En slapen op het strand doe je zo. Het is de combinatie van alle inspanningen en de zoute lucht. De warmte of juist de kou. Voel het kussen en je bent weg. Soms verneem je echt niets van overnachten op het strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *